Üdvözöllek az oldalamon, örülök, hogy itt vagy!
Röviden pár sor magamról:
A rendszeres fizikai aktivitás már kisgyermekkorom óta szerves részét képezi az életemnek. Nagyon szeretek sportolni, mert jótékony hatása a szervezet teljes egészére kihat. Azt vallom, hogy a mozgás egy nagyon fontos érték, gyógyszer és prevenciós eszköz, abban, hogy hosszú és szép életet élhessünk.
Engem az otthonról kapott sporttal kapcsolatos pozitív gyökerek vittek ebbe az irànyba ès ehhez a szakmàhoz, ami elhivatottsàgra sarkall. Anyukaként és feleségként élem mindennapjaimat, a sport, az egészséges életmódra való törekvés elengedhetetlen részét képezi az életünknek.

Tanulmányok:

- 2011 óta foglalkozom sportoktatással. 
- 2013-ban a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán rekreációszervező és egészségfejlesztőként végeztem, majd 2015 júniusában a -  Testnevelési Egyetemen rekreáció irányítóként szereztem meg a diplomámat. 
- Testnevelési Egyetem Felnőtt Képzési Csoport-aerobik oktató
2019-okleveles sportrehabilitációs tréner

Miben tudok neked segíteni?

Prevenció és rehabilitáció,
Alakformálás, 
Testtömegcsökkentés, 
Életmódváltoztatás,
Diéta írása, táplálkozási tanácsadás
Izomnövelés, 
Prevenció és rehabilitáció,
Állóképességfejlesztés,
Kondíciójavítás,
Kognitív funkcionális rekondicionálás

Mindig törekszem arra, hogy az edzéseim változatosak, vidámak és célorientáltak legyenek.

Úgy gondolom, hogy a mozgásszegény életmód roncsol, sebezhetővé tesz, napjaink nagy kihívása, hogy képesnek kell lennünk leküzdenünk a minket ért káros hatásokat és ehhez valóban mozognunk kell, máshogy nem megy, csak ha edzésben tartjuk a szervezetünket. Ha sportolsz, rendszeresen mozogsz, akkor igaz a mondás, hogy "Ép testben ép lélek!"
A sport tökéletes eszköz mind a testi mind a lelki egészség megtartásában és ebben találtam meg magam, ezzel szeretek foglalkozni.


Fordulj hozzám bizalommal!
info@vagoevelin.hu

 

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült