Tudj meg többet rólam

Vágó Evelin vagyok, személyi edző.

A rendszeres fizikai aktivitás már kisgyermekkorom óta szerves részét képezi az életemnek, nagyon szeretek sportolni, mert jótékony hatása a szervezet teljes egészére kihat. Azt vallom, hogy a mozgás egy érték, gyógyszer és prevenciós eszköz, abban, hogy hosszú és szép életet élhessünk.

Tanulmányok:
2011 óta foglalkozom sportoktatással.
2013-ban a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán rekreációszervező és egészségfejlesztőként végeztem, majd 2015 júniusában a Testnevelési Egyetemen rekreáció irányítóként szereztem meg a diplomámat.

Rendszeresen járok szakmai továbbképzésekre, jelenleg Magyarország első akkreditált sportrehabilitációs tréner szakképesítésének megszerzésén dolgozom.(Végzés várható éve 2019 december)

Úgy gondolom, hogy a mozgásszegény életmód roncsol, sebezhetővé tesz, napjaink nagy kihívása, hogy képesnek kell lennünk leküzdenünk a minket ért káros hatásokat és ehhez valóban mozognunk kell, máshogy nem megy, csak ha edzésben tartjuk a szervezetünket. A sport tökéletes eszköz mind a testi mind a lelki egészség megtartásában.
Tanulmányaim során főbb tantárgyaim között szerepelt az anatómia, élettan, edzéselmélet, táplálkozás-élettan, pszichológia, egészségmagatartástan, gimnasztika, torna, terápiás sportrekreáció, egészségfejlesztés, illetve mentális rekreáció. Szakdolgozatomban és diplomadolgozatomban a terhes nők és szülés utáni nők életmódbeli változásait vizsgáltam.

 

Miben tudok neked segíteni?

Prevenció és rehabilitáció,
Alakformálás,
Testtömegcsökkentés,
Életmódváltoztatás,
Diéta írása, táplálkozási tanácsadás
Izomnövelés,
Prevenció és rehabilitáció,
Állóképességfejlesztés,
Kondíciójavítás,
Kognitív funkcionális rekondicionálás

 

Milyen nálam egy edzés:
Az edzés csak rólad szól, segítek téged motiválni abban, hogy együtt közösen egy hosszútávú életmódváltásba kezdjünk.
Figyelek rád és szeretném, hogy ne csak egy kipipálni való napi feladat legyen az edzés, hanem az énidőd része, ahol te vagy a fontos.
Úgy gondolom, hogy egy jó edző mindig figyel, igazodik hozzád és folyamatosan keresi, hogy hogyan lehet téged kimozgatni a komfortzónádból, annyira, hogy az az egészségedre pozitív és terhelés szempontjából a regenerációs időszakban még fejlesztő hatásfokú edzés legyen.

Mindig törekszem arra, hogy az edzéseim változatosak, vidámak és célorientáltak legyenek.

Fordulj hozzám bizalommal!